Öltält i Källängsparken 2/6 2018 – Gud var där också!

Ikväll var vi fem glada lärjungar som träffades och laddade för en runda i Källängsparken. Vårt mål var öltältet, men syftet var inte att dricka öl utan att göra som Jesus har befallt oss att göra: Gå ut och berätta om Jesus och lägga händerna på sjuka så de blir friska… Vi laddade, som sagt, men inte som de flesta andra. Vår laddning var kaffe och bön för kvällen. Vi tror att det är viktigt att gå tillsammans med Jesus och vi bad därför om Guds ledning så vi skulle få träffa de människor som Han vill leda oss till.

Vad hände då?
Vi träffade många glada och trevliga människor som var ute för att ha roligt. Vi passade på att fråga om de hade ont någonstans och vi berättade också om att Jesus vill ha en relation med dem, för Han älskar dem. De flesta mådde ovanligt bra och hade inga smärtor att klaga på, men vi fick chansen att be för några. Vi bad för en kille med smärta i ryggen. Det brukar ibland bero på att benen är olika långa och när vi kollade så var ett ben en cm kortare än det andra. Vi bad en stund för att benet skulle växa ut, men inget hände just då. Däremot försvann ryggsmärtan! Härligt att få vara med om kvällens första mirakel. Sedan bad vi för en muslimsk man som hade många problem i sin kropp. Vi bad om helande för allt och det som han kunde bekräfta var att smärtan i nacken minskade. Vi fortsätter att be för ett fortsatt helande i hela hans kropp. Ibland tar ett helande längre tid och vi får inte alltid veta hur det går. Ni som har varit med om helanden eller fortfarande väntar på helande får gärna skriva till vår e-post så vi kan ha en fortsatt kontakt. Vi bad för ett opererat korsband som minskade i smärta efter ganska mycket förbön. Vi fortsätter att be om ett fullkomligt helande. Detta var bara 20-30 meter ifrån parkeringen där vi var med om ett helat korsband för ca ett år sedan. Vi bad samtidigt för en person med utmattningsproblem mm. Där finns en del saker som kan visa sig framöver och vi ber att även detta helande ska bli totalt. Vi upplevde mycket av Jesus kärlek i det långa samtalet. Tror att Gud söker kontakt där och vi ber om tydliga bönesvar och en ledning in i en levande relation med Jesus.
Ytterligare ett par personer fick förbön under kvällen och vi kan än en gång konstatera att man får vara med om mirakel när man är med Gud.

Det blir lite långt mellan inläggen på den här bloggen. Det betyder dock inte att inget händer däremellan. Sedan förra inlägget har bl.a. en migränsmärta och en höftskada blivit mirakulöst helade. Vi har också varit med om flera profetiska tilltal och Gud har visat sin ofattbart stora kärlek gång på gång. Glöm inte bort att Jesus älskar dig och vill ha en relation, med dig, som varar i all evighet!

En reaktion på ”Öltält i Källängsparken 2/6 2018 – Gud var där också!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.