Ta det första viktiga steget!

Det första steget till en verklig relation med Gud är att ge sitt liv till Herren Jesus Kristus. Be bönen i slutet av den här texten för att börja ditt nya liv med Kristus.

Genom musik, tv och media får vi ofta höra att vi kan välja våra egna livsvägar, tänka på vårt eget bästa och bara göra vad vi vill, och att det är någonting bra. På grund av detta är våra liv tomma och bara fyllda med tillfälliga fixar, med de trender som kommer och går. Du kan gilla pengar, sex, droger och alkohol. Men sanningen är att endast Jesus Kristus kan fylla tomrummet ditt hjärta. I begynnelsen var vi en gång hos Gud, och på grund av människans olydnad blev vi separerade från honom. Men det fina är att Gud älskade dig och mig så mycket att han skickade sin Son Jesus Kristus, för att komma och betala priset för våra synder, så att vi kan bli förlåtna och ha ett personligt förhållande till Fadern igen. Många känner att de inte kan vara vänner med Gud, för att de har gjort så många misstag och levt orena liv, men sanningen är att Han tar emot dig, var du än är, oavsett vem du är eller vad du har gjort i ditt förflutna. Han älskar dig där du är, just nu och vill ha ett personligt förhållande med dig, ge dig hopp och frid.

Jesus dog på korset och uppstod igen, så att du kan få ett evigt liv med honom. Himlen är en verklig plats, och helvetet är en verklig plats men Han vill inte att du ska hamna i helvetet. Jesus älskar dig och erbjuder dig en plats i gemenskap med Honom i evigheten. Detta är gratis -en gåva, du kan inte förtjäna det genom att göra bra saker. Bibeln säger att du tar emot den gåvan genom tro. Du  tror på att dessa saker är sanna och du omvänder dig, vänder dig bort från dina synder och accepterar Jesus, som din personliga Herre och Frälsare. Om du aldrig har tagit emot Jesus i ditt hjärta och vill ha en relation med Gud, så be denna bön och tro med hela ditt hjärta:

”Gud, jag ber dig förlåta mig just nu för alla mina synder. Jag vänder mig bort från sakerna i mitt liv som inte är rätt. Jesus, jag tror att du dog på korset för mig och uppstod igen. Jag accepterar dig just nu, som min personliga Herre och Frälsare. Ändra mig, forma mig till den person du vill att jag ska vara. Jag ger dig mitt hjärta, jag ger dig mitt liv, i Jesu namn, Amen.”

Du har just tagit det viktigaste beslutet i ditt liv! Du behöver nu en bibel så du kan lära känna Jesus. Prata med honom varje dag, och han tar dig till ställen som du inte trodde var möjliga. Vi uppmuntrar dig att också ta kontakt med andra troende, som kommer att gå med dig och hjälpa dig växa med Gud. Vill du ha en personlig kontakt så kan vi hjälpa dig: info@kristenivimmerby.se

Frälsning är en fri gåva från Gud genom Hans Son Jesus Kristus. Den är tillgänglig för dem som omger sig och sätter sin tro till Jesus genom att tro och bekänna att han är Herre och att han dog och uppstod från de döda för att rädda mänskligheten från sin synd. Frälsningens gåva kan inte uppnås genom att göra goda gärningar eller genom att vara en bra person (Efesierbrevet 2:8). Det är helt enkelt genom nåd och tro på vad Guds ord säger om frälsningen. Gärningarna är sedan en naturlig följd av att du går med Gud.

Om du har tagit dig till den här webbplatsen och inte känner dig säker på att du har ett personligt förhållande till Herren Jesus Kristus, om du aldrig har tagit emot Jesus i ditt hjärta och in i ditt liv ber vi att du ska ta tillfället att göra det nu. Gud är redo att ta emot dig i sin familj!

Jesus älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.