Källängsparken den 21/6 Två axlar och ett knä

Ikväll var det en härlig sommarkväll i Vimmerby. Vi grillade i Källängsparken och det var mycket folk som trivdes i olika grupper. Vi sjöng några sånger tillsammans och passade på att be för en kvinna i vår egen grupp som hade väldigt ont i sin axel. Troligen sk Frozen shoulder. Hon hade en bokad tid hos sjukgymnast för att söka hjälp med problemet. Efter kvällens förbön kan hon avboka den tiden, för Jesus helade henne ögonblickligen. Axeln blev jättevarm och hon började skratta och lyfta armen högt över huvudet (vilket hon fortsatte med flera gånger tills hon skulle gå hem). Hon fick tillbaka full rörlighet och all smärta försvann!

Uppmuntrade av detta mirakel gav vi oss ut i de olika grupperingarna i parken och frågade om det var någon mer som hade ont någonstans. Det resulterade i att en kille blev bra i sitt onda knä och en annan blev bra i en axel som han hade haft ont i, sedan ett år tillbaka.

Naturligtvis känns det lite obekvämt att gå fram till främmande människor och fråga om de har ont någonstans… Men när vi får vara med om dessa övernaturliga mirakel blir det verkligen värt besväret. Det är bara vår egen stolthet som hindrar oss från att gå ut mer och göra det som Jesus har befallt alla kristna att göra. Livet blir så spännande när man går med Gud! Du borde verkligen testa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.